19. veebruar 2007

Jutuvõistlus.

Ühel kaugel-kaugel maal elas ühes lossis üks vana-vana mees. Teda kutsuti Tomiks. Tema olemiselt ta ei olnudki nii vana mees, ta oli üsna nooruslik, ainult, et ta oli alles üle-eile saanud 70-aastaseks. Ta kargles muudkui ringi ja väga sageli võis teda näha lossihoovi tiigis ujumas. Tema käsutuses terve loss, lossihoov ja lossi ümber olev tihe mets. Ta oli miljonär. Kuid vahel tundis ta end veidi üksikult, oma kasside ja koertega. Tal oli neid kumbagi umbes 10.

2 Comments:

Blogger Ingrid Maadvere said...

Ühel päeval tuli vanamehel hea mõte. Ta otsustas kuulutada välja konkursi sõbra leidmiseks. Ta saatis reklaami igasse ajalehte ja telekanalisse ja jäi ootama.

õpetaja Ingrid

12:31 PM  
Blogger Edgari ajaveeb said...

Ta armastas neid loomi ja nemad armastasid teda. Uhel paeval otsustasid loomad meest aidata ja tahtsid teda nooremaks muuta, sest vanadusest valutasid tal jalad. Nad laksid terve kambaga noia juurde ja utlesid, et kui ta rohtu ei anna, siis ta alles saab. Noid utles, et mul ei ole rohtu kaeparast ja paari tunni parast, loomulikult kui nad tahvad ta toob neile. Moodus tund, kaks, kolm, neli, paev, kaks, seitse ja loomad otsustasid teda otsima minna. Noid istus maja all. Uks loom utles, et ma vaatan siin maja juures ja kui ma teda ei leia, siis ma tulen teile jarele. Ta leidis noia ja kutsus teisi tagasi. Selgus, et roht oli noial kaeparast. Nad andsid noiale tuupi ja laksid koju. Ohtul teel joomas nad panid mehele tee sisse rohtu ja mees muutus kahekumne uheksa aastaseks. Mees tanas loomi ja nad joid teed edasi.

9:17 AM  

Postita kommentaar

<< Home